Armin van Buuren breakfast at sunrise – noua specialitate în Cluj


armin-van-buuren-untold-festival-2016
E unul din cei mai apreciați DJ din lume. Anul trecut și-a prelungit setul la Untold cu 1 oră. În acest an, înainte să urce pe scenă, a mărturisit că show-ul respectiv a fost unul din preferatele sale în 2015.

„Cluj, do you think we can top that?” a întrebat Armin. Clujul a răspuns „da!”. Vă spun sincer, nu am văzut așa de mulți oameni pe Cluj Arena niciodată în viață. Spațiul de jos era aproape plin, tribunele la fel.

La un moment dat oamenii de pază au oprit intrarea pe stadion pentru că se atinsese capacitatea maximă. Lîngă mine 6 străini (n-am reușit să-mi dau seama din ce țară erau) se înghesuiau alcoolizați pe 2 locuri și zbierau la fiecare piesă.

În acest an muzicianul olandez a evoluat aproape 5 ore în loc de 3 cum era prevăzut în program. În acest ritm, la Untold 2017 organizatorii vor trebui să-i rezerve o zi întreagă 🙂 Publicul a fost în delir. Mii de oameni au întîmpinat zorii zilei pe muzica sa: pentru ei Armin e Dumnezeul muzicii electronice, zeul trance-ului.

Evoluția sa de noaptea trecută va deveni cu siguranță una de referință atît pentru festivalul Untold, cît și pentru muzica electonică în general – o noaptea magică pe care fanii nu o vor uita niciodată.

Aștept ca restaurantele din zonă să lanseze în curînd o nouă specialitate. Pe lîngă celebra varză a la Cluj, probabil că vom avea și Armin van Buuren breakfast at sunrise – dejunul Armin van Buuren la răsărit.

Mai multe fotografii aici


Nu există comentarii

Trackbacks/Pingbacks

  1. S-au anunțat primii 7 artiști de la Untold 2017 | Andrei Albu - […] Armin van Buuren care a făcut un show nemaivăzut vara […]

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *