Cutia cu muzichii

Amy Winehouse – a murit o voce

Amy Winehouse a murit o voceLumea muzicală este şocată. A murit Amy Winehouse. Mie reacţia publică mi se pare uşor exagerată. Drogurile, alcoolul şi fumatul UCID. E un fapt cunoscut, mai ales atunci cînd le amesteci. Nu ştiu de ce tindem să uităm acest lucru. Mulţi se culcă pe o ureche gîndindu-se – „mie nu are cum să mi se întîmple aşa ceva”.

Cunosc oameni care au fost nevoiţi să-şi amputeze părţi ale corpului din cauza fumatului, oameni care şi-au pierdut familia sau casa din cauza drogurilor şi a alcoolului. Şi tot nu au renunţat la vicii. Aşadar, în momentul în care devii dependent de o substanţă trebuie să faci o alegere.

Şi alegerea e simplă – vrei să trăieşti dependent, sau vrei să trăieşti liber. Prin urmare, dragi jurnalişti şi oameni media, nu mai păreţi atît de şocaţi ori de cîte ori vreun dependent dă colţul (fie el chiar şi actor sau cîntăreţ). Asta a ales el să facă cu viaţa sa: să dea cu piciorul în talentul pe care l-a primit de sus pentru un pahar de votcă, pentru o doză de stupefiante, pentru o ţigară în plus.

Dumnezeu dă la foarte mulţi talent cu carul, dar la foarte puţini minte, voinţă şi putere de muncă pentru a realiza ceva cu acel talent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button