Jurnal de tată

Prima drumeție cu Ilinca

Weekend-ul trecut am fost în Maramureș, iar Ilinca a avut parte de un weekend plin de premiere: a mers pentru prima dată cu autocarul, a fost prima dată în Baia Mare (orașul meu de suflet), a vizitat pentru prima dată nașii de botez și, cireașa de pe tort, a mers pentru prima dată în drumeție.

Vremea a fost destul de plăcută, deși puțin vântoasă pe alocuri. Totuși, am decis să profităm de ocazie și ne-am aventurat spre Creasta Cocoșului din Munții Gutâi. A fost prima drumeție adevărată pe care am făcut-o în acest an și prima pe care am făcut-o vreodată în formula de 3.

Ilinca s-a îmbătat cu aer proaspăt de munte și a dormit vreo 2 ore din cele 6 cât a durat drumeția. Cât nu a dormit, a stat foarte atentă și a examinat copacii, dealurile și împrejurimile, ceea ce mă face să cred că i-a plăcut experiența. Ș-apoi cum să nu-i placă atunci când stă la tata la piept și are alături părinții, nașii și alți oameni faini.

Drumeția a fost obositoare, dar foarte plăcută și am putut admira niște peisaje și culori foarte frumoase. N-am urcat sus pe creastă din cauza vântului și pentru că eram limitați de timp. Încercăm data viitoare.

Fotografii făcute de Paul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button