Jurnal de tată

Cum arată Revelionul când ai bebeluș

Anul trecut Revelionul ne-a găsit cu Ilinca în plină criză de colici. Eram părinți de doar 2 luni și ne agitam la fiecare plâns. Între două sesiuni de somn ale Ilincăi am reușit să ciocnim un pahar de șampanie și ne-am uitat puțin la televizor.

Apoi vecinii de sus au dat drumul la muzică și s-au apucat de chefuit. Muzica nu era dată prea tare și era chiar faină. Lumea râdea, dansa și se distra. Iar noi stăteam în pijamale cu șampania în mână și oftam, gândindu-ne ce fain ar fi fost să le batem la ușă și să ne alăturăm petrecerii.

La Revelionul 2020 Ilinca n-a mai avut colici. A avut în schimb dureri de gingii. Vreo 200 de măsele se pregăteau să-i erupă de câteva zile și nu-i mai ieșeau odată. Am reușit s-o adormim pe la ora 22, ne-am îmbrăcat frumos, ne-am aranjat și apoi am mers în… bucătărie la masă.

Am mâncat ceva bun pregătit de soție, am ciocnit șampanie la miezul nopții, ne-am uitat la artificii (m-am mirat încă o dată cât de mult iubesc românii să arunce cu bani în vânt) și apoi am povestit cu părinții pe Skype până pe la 1 dimineața.

Când ai bebeluș, Revelionul arată ca orice altă zi, doar că la miezul nopții bei șampanie.

Pe de altă parte, Ilinca ne-a surprins foarte plăcut la categoria „interacțiunea cu bradul”. Iată că a trecut 1 lună de când l-am împodobit, și ea nu l-a răsturnat niciodată. Mai mult de atât, Ilinca este foarte încântată de brăduț. Când se trezește, îi spune bună dimineața, iar seara, înainte de culcare, noapte bună.

Are câteva decorațiuni preferate pe care le mângâie din când în când și, în timpul zilei, îi place să petreacă timp în zona bradului. Pe acest considerent, s-ar putea să-l păstrăm până pe la primăvară 😀 Să mai spună cineva că de sărbătorile de iarnă nu se întâmplă minuni.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button