Jurnal de tată

Povești vechi și noi cu Bunicul Dumitru

Unii oameni sunt făcuți să devină bunici. Socrul meu, Dumitru Chicu, este un astfel de om. Actor și regizor, voce de radio inconfundabilă, maestru de ceremonii și Moș Crăciun în perioada sărbătorilor de iarnă, socrul meu este în primul rând un mare iubitor de copii.

Iar copiii simt acest lucru și se adună în jurul lui de parcă ar fi vrăjiți. Și apoi, când începe să le povestească, să danseze și să se joace cu ei, nu se mai dau plecați nici dacă le promiți toate jucăriile din lume. Dumitru e bunic în suflet de multă vreme.

Anul trecut, la final de octombrie, a venit pe lume Ilinca noastă, iar Dumitru a devenit bunic „cu acte în regulă”. Așa că nu a stat mult pe gânduri și s-a apucat de ceea ce-i place cel mai mult – să spună povești pentru copiii de toate vârstele.

Așa a apărut proiectul „Povești vechi și noi cu Bunicul Dumitru” – o inițiativă care își propune să ajute părinții și să distreze copiii prin povești educative.

Vă invit să descoperiți poveștile pe pagina de Facebook și pe canalul de YouTube și vă las mai jos povestea lui Ivan Turbincă pe care am privit-o cu drag cu toată familia. Pentru că fiecare din noi este în suflet măcar un pic copil…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button