Jurnal de tată

Modern Dad’s Challenges – conferință pentru tătici în Cluj

Viața de tătic e complexă și are multe aspecte, ca să citez aproximativ un personaj din „Filantropica” (dacă nu ați văzut filmul, recomand). Pe de-o parte, trebuie să fii tare ca piatra, să-ți susții soția din toate punctele de vedere.

Pe de altă parte, trebuie să fii blând și răbdător ca un mielușel când vine vorba de copil. E greu? În cele 7 luni de experiență de tătic pot să confirm că este. E frumos? Foarte și nu aș schimba nimic. Un pic de ajutor însă nu strică niciodată. Mai ales dacă vine din partea unor oameni pricepuți.

În acest context, am o recomandare pentru tăticii interesați să afle mai multe despre cum putem face față mai bine provocărilor. Evenimentul Modern Dad’s Challenges ajunge pentru prima dată în Cluj-Napoca pe 28 mai, ora 18:30, la Cluj Hub.

Tema evenimentului – provocările de zi cu zi a părintelui modern și, mai ales, despre cum ne creștem copiii sănătos și armonios, cu limite și libertate. Agenda va cuprinde următoarele discuții și prezentări:

Rolul tatălui în dezvoltarea copilului
Alexandra Dana Ilies, Formator certificat Circle of Security International.

Cum creștem un copil sănătos?
Dr. Petronela Popoviciu, Medic Primar Medicină de Familie, Educator Prenatal Certificat Lamaze, Formare Psihoterapie Sistemică Familială, Educator Parental Atestat Circle of Security.

Educație financiară pentru tătici, cum îi responsabilizăm pe cei mici
Dorina Polosan, Antreprenor & mamă.

Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, cu înregistrare prealabilă pe site www.moderndads.ro/events. Așadar, ne vedem la eveniment 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button