Jurnal de tată

Cum am descoperit creioanele cerate personalizate de la Creionada

Prietenii noștri de la Creionada fac creioane cerate handmade cu forme personalizate

Ilincăi mele îi place mult să deseneze, să coloreze și să picteze. Așa de mult, încât nu se limitează doar la foi și cărți de colorat, ci ține să umple de culoare masa, scaunul, podeaua și tot ce are în preajmă. Prin urmare, fiecare sesiune de colorat e urmată de una de spălat și curățat. Lucrul acesta nu o descurajează deloc, ba dimpotrivă. De aceea am fost bucuroși să descoperim creioanele cerate de la Creionada.

Prima impresie legată de Creionada

Prima impresie contează, mai ales când e vorba de cadouri pentru copii. Ilinca noastră a fost atrasă imediat de cutia de creioane cochetă și drăguță pe care a primit-o. Fiecare creion din cutie este împachetat individual, ceea ce sporește și mai mult emoția descoperirii. Pe lângă creioane, pachetul include o scrisoare de mulțumire pentru sprijinul acordat unei afaceri mici și o ilustrată pe care copilul își poate testa creioanele imediat.

Creioanele cerate de la Creionada sunt făcute de mână din ingrediente non-toxice. Din punctul meu de vedere, principalul lor avantaj este că forma și culoarea creioanelor poate fi adaptată și personalizată în funcție de nevoie (cifre, animale, diverse obiecte). De aceea reprezintă un cadou frumos pentru orice copil și pot fi folosite atât ca elemente de decor, cât și pentru colorat.

Nouă ne-au plăcut mult cele în formă de cifre. Dacă tot a învățat să numere până la 5, acum Ilinca se poate familiariza și cu felul în care arată aceste cifre. Prin creioanele pe care le-a primit, vârsta de 2 ani și 5 luni a căpătat dintr-odată formă și culoare. Nici nu știu cine a fost mai entuziasmat de această descoperire: fetița noastră sau noi 😊

Impresii și păreri după colorat

Apoi ne-am apucat de colorat cu emoția primei descoperiri. Mi-am dat seama că creioanele cerate sunt ușor de prins și de folosit chiar și pentru degetele mici de copil și că sunt potrivite pentru tranziția către instrumentele de scris, desenat sau colorat care necesită prindere cu 3 degete.

Forma lor inedită și culorile vii stimulează creativitatea și joaca. La prima folosire, m-am cam lăsat dus de val și am concurat cu Ilinca la colorat girafa de pe ilustrată. După ce am terminat, mâinile noastre au rămas curate, spre deosebire de masă și parchet. Pentru că Ilinca a ținut neapărat să vadă dacă le poate folosi și pe alte suprafețe. Tot ea s-a angajat să facă și curățenia de după.

Concluzia mea: dacă sunteți în pană de idei și vreți să faceți un cadou frumos, util, creativ și accesibil unui copil, scrieți-le celor de la Creionada pe Facebook sau Instagram. Experiența noastră cu ei a fost foarte plăcută. Până la urmă, micii artiști au nevoie de ustensile pe măsura pentru a realiza creații memorabile. 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button