Jurnal de tată

Pe 1 iunie felicitați în primul rând părinții

Pe 1 iunie mama obișnuiește să felicite prietenele și rudele apropiate cu Ziua Copilului. Nu am dat prea mare importanță acestui fapt, pentru că nu-i înțelegeam explicația. După 7 luni de experiență în postura de tată am înțeles.

Anul acesta sărbătorim pentru prima dată 1 iunie în calitate de părinți. Am realizat că cei care trebuie felicitați în primul rând de Ziua Copilului sunt părinții, în special mamele. Pentru că ele duc greul atunci când vine vorba de creșterea unui copil.

Felicitați-vă părinții pentru angajamentul lor dezinteresat și pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru voi. Și mulțumiți-le pentru iubirea pe care v-au dăruit-o. Pentru că Ziua Copilului nu ar fi posibilă fără părinți.

Anul acesta, de 1 iunie, soția mi-a luat cadou 1 kilogram de cireșe, iar eu ei – 1 kilogram de căpșune. Pentru că acestea sunt fructele noastre preferate. Ilinca a primit câte un pic din fiecare. Alt cadou nu a dorit.

„Aga ma îîîî mmmm uuuu bu” a gângurit ea. Ceea ce în traducere din bebelușeză înseamnă „cel mai bun cadou pentru mine e faptul că am așa părinți extraordinari”. Cel puțin asta am înțeles eu. Știu, sunt modest 😀

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button